16 december 2016 Annemay

***VACATURE*** GEZOCHT: Vrouwelijke Bootcamp Trainer/Instructeur

***VACATURE***

GEZOCHT: Vrouwelijke Bootcamp Trainer/InstructeurBootcamp Cuijk

(Behoor je niet tot de doelgroep maar ken je iemand anders die mogelijk interesse heeft? Deel dit bericht! )

Wij zoeken een vlotte dame die in Cuijk groepstraining kan geven, het liefst al met ervaring in het geven van bootcamp en/of andere relevante groepstrainingen.

Heb je ervaring als trainer? Sta je graag voor een groep? Is sporten een vanzelfsprekend onderdeel van jouw levensstijl? Dan zijn wij op zoek naar jou!

WIE IS LADIES OUTDOOR?
Ladies Outdoor is onderdeel van Feminine Fit. Binnen Ladies Outdoor geven wij groepstrainingen aan vrouwen die graag in de buitenlucht trainen. Hierbij kun je denken aan bootcamp- en hardlooptrainingen. De lessen worden voornamelijk gegeven in de omgeving van Cuijk.

WAT GA JE DOEN? 
Als instructeur sta je voor een groep vrouwen van 18-55 jaar om bootcamptraining te geven. Je komt professioneel over en weet waar je het over hebt. Je begint met een goede warming up, vervolgens wordt de training afgewisseld met conditie en krachtoefeningen. Tijdens de training wordt grotendeels gebruik gemaakt van je eigen lichaamsgewicht, kettlebells, TRX, autobanden, dynabands en andere gewichten.

Het is de taak van de bootcampinstructeur om te zorgen voor variatie tijdens de trainingen. Ook doe je de oefeningen voor, ben je enthousiast en let je voortdurend op of de oefeningen correct worden uitgevoerd. Door deelnemers met elkaar oefeningen te laten doen, gaat het fun-gehalte enorm omhoog! Aan het einde van de les wordt er kort nabesproken, om er voor te zorgen dat iedereen voldaan en met een goed gevoel weer naar huis gaat.

Hoe de training eruit kan gaan zien zal tot in de puntjes met je besproken worden. Ruimte voor eigen inbreng is er zeker. Graag zelfs, want we vinden het juist leuk als je met ons meedenkt!

COMPETENTIES

 • Je bent in staat om deelnemers persoonlijk te motiveren om hun grenzen te verleggen;
  • Je kunt variëren met oefeningen tijdens de training en verschillende niveaus trainen;
  • Je kunt oefeningen duidelijk demonstreren zodat deelnemers begrijpen wat ze moeten doen;
  • Je controleert of de oefeningen daadwerkelijk goed uitgevoerd worden en ondersteunt de deelnemer waar nodig.

PROFIEL KANDIDAAT

 • Passie voor de sport;
  • Sociaal vaardig;
  • Behulpzaam;
  • Motiverend;
  • Flexibel inzetbaar;
  • Je bent creatief, d.w.z. je kunt snel oefeningen aanpassen en je hebt het vermogen om met een aantal basisbewegingen steeds andere lessen in elkaar te zetten;
  • Je voelt je comfortabel als je voor een groep staat.

Herken jij jezelf in dit profiel en zou jij bootcamptraining willen geven voor Ladies Outdoor Cuijk? Neem dan contact op via:

Annemay de Rooy
m: 06-47037405
e: info@ladiesoutdoor.nl

Facebookpagina : Ladies Outdoor Cuijk

Behoor je niet tot de doelgroep maar ken je iemand anders die mogelijk interesse heeft? Deel dit bericht!

***LET OP***
Deze functie is voor maximaal 2 uur per week. Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om 1 of 2 uur per week bootcamptraining te geven. Heb je een idee voor een leuke samenwerking dan horen wij het ook graag!