21 september 2016 Annemay

25kg afvallen, hoe doe je dat? Valesca verteld..

afvallen

BEFORE

Circa 2 a 3 jaar geleden kwam ik in contact met personal coach Annemay met het doel afvallen. Ik heb bij haar bootcamp trainingen bij Ladies Outdoor gevolgd en met haar samen personal training gedaan. Ik merkte dat de trainingen in eerste instantie zwaar waren. Ik volgde toen ook een aantal voedingssessies bij haar en ik merkte dat alles toen der tijd even te vermoeiend was.  Na een aantal PT sessies en bootcamp trainingen ben ik ermee gestopt.

Ik ben toen vorig jaar (2015) eind april weer echt begonnen met afvallen. Ik ging anders eten en meer sporten. Sporten is een echte verslaving voor mij geworden. Ik ging op hoela hoep les, gevolgd door paaldans les en dan nog flexibility en body workout. Ik was per week dik 4 a 5 uur aan het sporten. Paaldans en body workout doe ik nog steeds en blijf ik doen, omdat ik dit erg leuk vind. Ik ben in ca 3 jaar tijd heel wat kilootjes lichter geworden, circa 25kg. Een aantal weken geleden heb ik de draad weer op gepakt met hardlopen. Ik ben ook aan het trainen voor de Zevenheuvelen loop. Doordat het hardlopen weer goed gaat zonder pijn ( vanwege een blessure) heb ik besloten om in juni weer contact op te nemen met Annemay, ik wilde meer resultaten boeken. Zodoende ben ik weer begonnen met de bootcamp, wat me nu wel goed af gaat, vind het hartstikke leuk om te doen! Daarnaast ben ik ook met personal training bezig. Mijn doel voor nu is strakker worden en dat gaat lukken dankzij Annemay. De trainingen die ik tot nu toe heb gehad zijn best wel zwaar, maar oh zo leuk. Ze haalt echt alles uit je, als je niet meer kunt dan moedigt ze je aan en dan ga je verder. Je gaat steeds verder en je verlegd je grenzen. Ze is een topper in haar vak. Qua voeding weet ik het meeste wel van wat goed en slecht is voor het behalen van mijn doel en hierin ondersteund Annemay mij ook door samen voedingsessies in te plannen.

Ik ga nog voor die laatste 5 kg met hulp van een goede, gezellige coach Annemay 🙂

afvallen

AFTER

Tagged: , , ,