7 april 2016 Annemay

Biologische Maaltijdvervangers

Afvallen met Juvo shakeproefpakket

Juvo zijn biologische maaltijdvervangers die helpen bij een gebalanceerd voedingspatroon met als gevolg het verliezen van lichaamsvet. Door de 50 plantaardige ingrediënten die in elke maaltijd zit krijg je dus een compleet voedende en vullende maaltijd binnen. Het beste is om gezond te blijven eten, en eventueel 1, 2 of 3 maaltijden te vervangen met een Juvo shake. Gezond eten en regelmatig eten blijft belangrijk bij het afvallen. Houd zo’n 5 à 6 eetmomenten per dag aan voor een goede werking van je metabolisme.

Ook nadat je bent afgevallen kun je door blijven gaan met Juvo shakes drinken. Dit is het grote verschil tussen Juvo en al die andere maaltijdshakes die vaak samengesteld zijn op basis van suikers en eiwitten. De Juvo kun je gewoon blijven drinken, ook als je niet bezig bent met afvallen. Het is een goede toevoeging aan je gezondheid.Juvo slim

Je kunt de Juvo goed kunnen mixen met kokosmelk, rijstemelk, amandelmelk, geitenmelk of yoghurt voor een romige smaak. Daarnaast kun je eindeloos variëren met fruit en noten. Dat maakt deze shake anders dan anders. Combineer de Juvo eventueel met het 7×7 Afslank Receptenboek en je valt gegarandeerd op een gezonde manier af!

Uit een pot van 520 gram kun je ongeveer 15 maaltijden uithalen. Zo’n grote pot kost 49,95 en is hier verkrijgbaar.

Tagged: , , , , ,